Vrouwen discussiegroep – NG: kinderen vertellen

Datum/Tijd
Date(s) - 26/05/2019
14:00 - 16:30

Locatie
DIALOOG DER (ON)DEUGDEN - Jeanet Manders in Nieuwegein

Categorieën


Vrouwen discussiegroep
Dit zijn bijeenkomsten waarin we met een kleine groep de dialoog aangaan over bdsm en fetisjisme en de impact ervan op onszelf en op onze relatie met anderen. Wij bieden een veilige omgeving aan alle vrouwen, van alle leeftijden, met of zonder ervaring, ongeacht hun voorkeuren en geaardheid, alleen of in een relatie met een man of vrouw, misschien wel met beiden of met meerderen, voor zowel dominante, onderdanige of switch dus beide posities. Misschien als man geboren, maar nu als vrouw door het leven gaat. Iedere vrouw is dus van harte welkom. Per keer een ander onderwerp om over te praten. Er is weinig wat niet besproken kan worden.

Kinderen vertellen over (jouw ervaringen met) BDSM?
Ik breng mijn expertise als gediplomeerd psychosociaal counselor in met een ruime ervaring en kennis op het gebied van bdsm/fetisj alsook met relatie(vormen). Voor dit onderwerp nodig ik een gastspreekster uit.

Aanmelden vooraf
Voor een prettig verloop van de gesprekken en zodat een ieder die dat wenst aan het woord kan komen, is het aantal beperkt tot max. 10-12 personen. Daardoor is aanmelden vooraf noodzakelijk. Op tijd afmelden maakt het eventueel mogelijk voor een ander om er alsnog bij te kunnen zijn.

Wil je op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en geef daarbij graag ook aan waarin je geïnteresseerd bent in welke plaats. Mocht je ideeën hebben voor een bijeenkomst, over een bepaald onderwerp of op een andere locatie dan sta ik open voor suggesties.

Hier vind je een overzicht van een aantal onderwerpen die besproken zijn met reacties van mensen die erbij waren.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie