individuele counseling

Als psychosociaal counselor beschouw ik jouw persoonlijkheid, je situatie en jouw levensverhaal als één geheel. Uitgangspunt is dat ieder mens onlosmakelijk verbonden is met de omgeving (zoals je gezin, familie, werk, vrienden) en de rest van de wereld. Er is altijd sprake van een wisselwerking tussen de persoon en omgeving. Wanneer het evenwicht zoek is kun je in de knel komen en kan aanleiding zijn om hulp te zoeken.

Plaats hier jouw eigen review. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
Lees hieronder de reacties van anderen over individuele counseling.

Toggle Inhoud

Individuele ondersteuning

29 januari 2024

Jeanet stelt je op je gemak, luistert goed, denkt heel erg goed mee. Heeft veel verstand van zaken. Enorm blij met Jeanet!

Ellen

Gereset

16 december 2019

Naar het lezen van een boek over hechting probleem, raakte ik in gesprek met Jeanet. Ze zei “ik help jou in paar sessies de inzichten krijgen” . Ik Dacht “eerst zien dan geloven!”. Nu geloof ik wel. Ik ben nu bewust geworden door de spiegel die Jeanet mij voorhield. Zo heb ik dingen nooit bekeken. Ben helemaal gereset en bewust geworden. Wat ik ook heel prettig vond is dat ik niets hoefde uit te leggen over mijn kinky site. Hier kon ik alles zonder begrenzing bespreken, wat bij andere psychologen niet geval was. Dat is echt heel fijn. Dank je wel! xxx

Aida

Vakvrouw

25 april 2019

Jeanet is zeer kundig, empathisch, luistert goed en weet zaken helder uit te leggen en te verwoorden. Daarnaast is ze een ontzettend warm persoon met voor ieder verhaal persoonlijke aandacht. Alleen al hierdoor krijgt ze het voor elkaar dat menig batterij weer opgeladen wordt. Ze zet zich met hart en ziel in!

Au3

Begripvolle en warme sessie

25 april 2019

Tijdens de 1 op 1 sessies heb ik veel begrip en warmte ervaren van Jeanet Manders. Door haar specialisatie en inzichten brengt ze rust en het gevoel van vertrouwen en begrepen worden.

Dirk