Publicaties

mischa-blok-_-gigolo-ramon-frank-de-bruyn-_-jeanet-mandersOp 13 oktober 2016 was ik tussen 4.00-5.00 te gast bij Mischa Blok in het radio programma van De Dagwacht “Tussen Droom en Daad”  over psychosociale hulpverlening bij een anders dan gebruikelijke seksualiteit. Vragen die gaan over bij het (weer) spannend(er) willen maken van hun seksleven, het verkennen van seksuele grenzen en de problemen die daarbij komen kijken, bijvoorbeeld als je partner een andere seksuele beleving heeft dan jijzelf. De uitzending kun je hier terug luisteren: 

 

Op 7 september 2017 was ik met mijn partner in de uitzending van “Hotel Sophie” om te praten over seksualiteit in langdurige relaties: Hoe zorg je ervoor dat seks een onderdeel blijft van je relatie? De uitzending kun je hier terug zien: 

 

Op 15 mei 2018 was ik te gast bij Bram van Splunteren van Radio 40UP in een radio uitzending over “Narcisme”. Natuurlijk begeleidt door de toepasselijke muziek o.a. van Alanis Morissette, Trixie Whitley, Sia, Counting Crows en Gavin Friday.

De uitzending kun je hier terug luisteren: 

Een reactie plaatsen

Geef een reactie