workshops en voorlichting

Als psychosociaal hulpverleners heb ik zowel aandacht voor de psyché en persoonlijkheid van de individu als voor invloeden vanuit de omgeving. Ik bied hulp en begeleiding om hetgeen geheim gehouden en/of verborgen is bespreekbaar te maken.

– Anders zijn, ofwel het afwijken van de norm, kan iemand voor unieke uitdagingen stellen.
Het kan gaan om problemen die individueel (intern) zijn en/of om problemen met de omgeving/maatschappij (extern).
– Misbruik wordt vaak verborgen gehouden. “Dat geloof je toch niet?”
De persoon in kwestie gelooft zelf amper wat er is gebeurd, hoe kan de omgeving dat dan begrijpen? 

Door op bijeenkomsten voorlichting te geven worden deze onderwerpen uit de schaduw gehaald en bespreekbaar gemaakt.

Plaats hier jouw eigen review. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
Lees hieronder de reacties van anderen over informatieve bijeenkomsten.

Feest van herkenning

26 april 2019

Het was zo fijn om te ervaren dat mijn ervaringen zo bekend waren en dat ze dat dus ook voorspelbaar en herkenbaar maakt voor de toekomst. Ik stond versteld dat ik me pas realiseerde hoe absurd het eigenlijk was wat ik allemaal geaccepteerd had, totdat ik het hardop uitsprak. Jeanet en Susan zijn warm en open. Delen hun eigen ervaringen en geven je echt het gevoel dat je er niet alleen meer voorstaat. Eye-opener.

Amie

duidelijke uitleg, inzichten en handvatten

26 april 2019

Jeanet en haar collega leggen uit wat narcistisch gedrag precies inhoudt, wat wel en wat niet erbij hoort. Andere aanwezigen die vragen stellen en ervaringen delen helpen in te zien waar we het over hebben: Narcisme, narcistisch gedrag, en de puinhoop die het creëert op psychisch en zelfs vaak ook op fysiek vlak voor hen die hier slachtoffer van zijn. Waarom word ik erin meegezogen? Als ervaringsdeskundig professional heeft Jeanet jarenlang kennis vergaard over o.a. narcisme. Zij biedt handvatten om je te helpen narcistisch gedrag en manipulatie te herkennen. Het is uiteindelijk een heel diepgaand proces waarin de juiste informatie en begeleiding je echt kan helpen. Thuis hebben we nog een weg te gaan, maar het gevoel van persoonlijke onmacht en wanhoop is nu weg.

Desirée

Fantastisch en heldere bijeenkomst

25 april 2019

In februari 2018 ben ik bij de informatiebijeenkomst van Narcisme Voorbij geweest. Een fijne, intieme bijeenkomst waar we allen aan bod kwamen om ons verhaal te delen en inzichten te bespreken. Ook in de presentatie werden veel dingen besproken die verhelderend werkte. Voor mij een ervaring rijker.. iets wat ik iedereen -die met welke vorm van narcisme in aanraking komt- aanraad om te zien wat er in de 8 Next-bijeenkomsten o.a. Wordt besproken. Bedankt!

Diana Asbeek Brusse

Zeer interessant en kundig

25 april 2019

Het fijne van deze bijeenkomsten is dat ze laagdrempelig zijn en dat je je ‘gekend’ voelt in je beleving van de narcistische manipulatie.

Dirk