narcisme voorbij

Als gediplomeerd psychosociaal counselor en tevens ervaringsdeskundige weet ik dat de gevolgen van narcisme zeer diepgeworteld zitten. Het wordt door anderen (zelfs door ervaren hulpverleners) niet altijd (h)erkend en gezien. Dan kan het een enorme opluchting zijn om begrip en een goed luisterend oor te vinden bij een professionele hulpverlener die weet waar je het over hebt. Eindelijk een veilige plek waar jij kunt vertellen over jou, je relatie en wat er is gebeurd. Bij wie je een luisterend oor en begrip vind en met wie jij over al jouw ervaringen kunt praten.

Plaats hier jouw eigen review. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
Lees hieronder de reacties van anderen over Narcisme voorbij.

Heb er echt veel aan gehad!!!

15 juli 2023

Het traject dat ik bij Jeanet heb gevolgd heeft mij persoonlijk sterk gemaakt. Het heeft me inzichten van en over narcistische karakters gegeven. Ook nu herken ik de signalen en karaktereigenschappen ervan! Maar boven alles heeft Jeanet met haar mens-zijn, met haar enthousiasme en oprechtheid mij als mens weer zelfvertrouwen gegeven en durfde ik weer naar voren te kijken.

Diana

Aanrader!

6 mei 2019

Het aanmelden en meedoen was een stap. Het was lastig om mezelf open te stellen, omdat ik als bescherming en uit overleving mezelf al heel lang potdicht had gezet. Maar ik heb me eraan overgegeven en het was een prachtige reis. De groep was heel warm, het is fijn om je ervaringen te kunnen delen, hoe confronterend ook. Er was ruimte voor een lach en een traan. Misschien wel meer voor lachen 😉

Ik kijk met een heel goed gevoel terug op dit programma en heb zelfs al enkele mensen doorverwezen naar deze therapeuten.

V

Top!

2 mei 2019

Ik voelde me prettig, veilig en gezien. Omgeven door prachtige mensen, er was ruimte voor lucht en humor. Elke bijeenkomst kreeg ik nieuwe puzzelstukjes. Nu is de puzzel bijna compleet. Het was diepgaand het proces en heeft me doen beseffen waar ik emotioneel en qua hechting vandaag kwam (en in heb gezeten).

Wilma

Professioneel, warm en benaderbaar

26 april 2019

Het heeft enorm veel losgemaakt (vooral op positieve manier). Professionele begeleiding waarbij zeker niet de menselijke kant uit het oog wordt verloren. Heel bijzonder en fijn om deze reis te mogen en kunnen maken met mensen die begrijpen waar je het over hebt, wat je voelt en waar je doorheen gaat, (helaas) omdat zij hetzelfde hebben meegemaakt. Dank jullie wel!

Kirsten

Dit heeft heel erg geholpen

25 april 2019

Zeer toegankelijk en ervaringsdeskundigen waardoor ik het gevoel kreeg niet alleen gehoord, maar ook gezien te worden. Veel begrip en liefdevol. Ik heb meer overzicht gekregen en kracht om zelf verder te gaan! Erg dankbaar dat dit op mijn pad mocht komen.

Angelique