Over Jeanet

Jeanet Manders
psychosociaal hulpverlener


praktijk in Nieuwegein, provincie Utrecht

contact en informatie: contactfomulier
of mob. 06 12281759

Als persoon ben ik nieuwsgierig naar andere mensen en wat hun persoonlijke motivaties en drijfveren zijn. Door de dialoog aan te gaan met anderen, dus door open in gesprek te gaan, vragen te stellen vanuit oprechte interesse ontdek ik steeds weer interessantste verschillen en overeenkomsten.

Als psychosociaal counselor heb ik gemerkt dat het zeer de moeite loont als ik een ander kan aanvaarden zoals hij/zij is nl. een bijzonder mens. Met een verrassende benadering wil ik door de juiste vragen te stellen mensen helpen om in hun kracht te komen. Dat doe ik vanuit een enthousiaste ruimdenkende en positieve houding.

Het leven in zijn hoogste vorm is een vloeiend veranderingsproces waarin niets vast staat.

Alles veranderd voortdurend, niets staat vast. Ieder mens gaat in het leven door verschillende fases heen en de een beweegt daarin makkelijker mee dan de ander. Iedereen krijgt te maken met grote en kleine veranderingen en verlies. Als het niet lukt om daar zelf je weg in te vinden dan kan het helpen om samen met iemand hierover te praten. Als gesprekspartner kan ik je helpen om je visie te vergroten door breder en/of dieper te kijken.

Er ontstaat iets moois wanneer je vanuit je hart durft te leven.

diploma   cijferlijst

Een reactie plaatsen

Geef een antwoord