Vrouwen discussiegroep – DB: spel in relatie

Datum/Tijd
Date(s) - 08/05/2019
19:30 - 21:45

Locatie
JEANET MANDERS - On Top of Love

Categorieën


Je hebt een leuke (speel)partner gevonden en het klikt. Jullie gaan op ontdekkingsreis, delen bijzondere momenten en maken samen leuke en spannende dingen mee. Er zijn wel nog een aantal verlangens waaraan niet tegemoet wordt gekomen en het gaat kriebelen. Wat doe je daarmee?

Vrouwen discussiegroep

Dit zijn bijeenkomsten waarin we met een kleine groep de dialoog aangaan over bdsm en fetisjisme en de impact ervan op onszelf en op onze relatie met anderen. Dialoog der (on)deugden begint vaak met een stelling of vraag, die betrekking heeft op een vooraf gekozen onderwerp. Iedereen die dat wil krijgt de mogelijkheid om ervaringen en gedachten daarover te delen. Dit gebeurd in een veilige omgeving. Er zijn weinig onderwerpen die hier níet besproken kunnen worden.

Dialoog der (on)deugden biedt een veilige omgeving aan alle vrouwen, van alle leeftijden, met of zonder ervaring, ongeacht hun voorkeuren en geaardheid, alleen of in een relatie met een man of vrouw, misschien wel met beiden of met meerderen, voor zowel dominante, onderdanige of switch dus beide posities. Misschien als man geboren, maar nu als vrouw door het leven gaat. Iedere vrouw is dus van harte welkom.

Ik breng mijn expertise als gediplomeerd psychosociaal counselor in met een ruime ervaring en kennis op het gebied van bdsm/fetisj alsook met relatie(vormen).

Aanmelden verplicht
Voor een prettig verloop van de gesprekken en zodat een ieder die dat wenst aan het woord kan komen, is het aantal beperkt tot max. 10-12 personen. Daardoor is het noodzakelijk dat je laat weten of je erbij wilt zijn. Op tijd afmelden maakt het eventueel mogelijk voor een ander om er alsnog bij te kunnen zijn. Zet jezelf dan graag ook op Fetlife bij het event op going.

Wil je op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en geef daarbij graag ook aan waarin je geïnteresseerd bent in welke plaats. Mocht je ideeën hebben voor een bijeenkomst, over een bepaald onderwerp of op een andere locatie dan sta ik open voor suggesties.

 

Een dialoog is een gesprek tussen twee of meer personen, een ieder kan hun standpunt of gevoelens naar voren brengen. Er wordt tijd genomen om goed naar elkaar te luisteren.

Een deugd kan een positieve eigenschap zijn waar een bepaald persoon over beschikt en kan ook duiden op een ethisch goede manier van handelen.

Een ondeugd is iemand die kattenkwaad uithaalt, een deugniet of stouterdje die ondeugende dingen doet. Als tegenstelling van deugd ook wel gezien als verdorvenheid, zie ik het vooral als toevoeging (van twee letters) wat iemand iets extra kan bieden.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie