Vrouwen discussiegroep – VIDEOCONTACT op 10 juni 2020

Datum/Tijd
Date(s) - 10/06/2020
19:30 - 21:45

Categorieën


Discussiegroep online
De ruimtes waar de discussiegroepen normaal gesproken plaatsvinden zijn helaas beperkt. Daarom heb ik een veilige en makkelijke manier gevonden om te kunnen videobellen met meerdere personen. Hiervoor gebruik ik Jitsi: werkt online in je browser en is gratis. Apps voor iOS, Android, Chrome extensie. Je hoeft niets te downloaden, je hebt geen account nodig, werkt eenvoudig via een link. Na aanmelding ontvang je de link, het wachtwoord om in te loggen ontvang je na betaling.
Het enige wat jij doet is zorgen voor iets te drinken voor jezelf, een fijne zit plek waar je niet wordt gestoord, een enigszins stabiele internetverbinding, toegang tot microfoon en liefst ook camera (die zijn vaak ingebouwd in je laptop of computer). Open je Chrome browser op het aangegeven tijdstip, klik op de link die je van mij hebt ontvangen, voor het wachtwoord in (wordt apart toegestuurd en zit je gelijk al in het gesprek. Het zal even wennen zijn en hopelijk kunnen we later dit jaar weer bij elkaar komen.
Deze keer geen vooraf bepaald onderwerp, we gaan open in gesprek met elkaar over wat jou bezighoudt.
Daarmee bedoel ik dan natuurlijk alles op kinky gebied (zie beschrijving hieronder). 
Vrouwen discussiegroep
Dit zijn bijeenkomsten waarin we met een kleine groep de dialoog aangaan over bdsm en fetisjisme en de impact ervan op onszelf en op onze relatie met anderen. Dialoog der (on)deugden begint vaak met een stelling of vraag, die betrekking heeft op een vooraf gekozen onderwerp. Iedereen die dat wil krijgt de mogelijkheid om ervaringen en gedachten daarover te delen. Dit gebeurd in een veilige omgeving. Er zijn weinig onderwerpen die hier níet besproken kunnen worden. Ik breng mijn expertise als gediplomeerd psychosociaal counselor in met een ruime ervaring en kennis op het gebied van bdsm/fetisj alsook met relatie(vormen).
Dialoog der (on)deugden biedt een veilige omgeving aan alle vrouwen, van alle leeftijden, met of zonder ervaring, ongeacht hun voorkeuren en geaardheid, alleen of in een relatie met een man of vrouw, misschien wel met beiden of met meerderen, voor zowel dominante, onderdanige of switch dus beide posities. Misschien als man geboren, maar nu als vrouw door het leven gaat. Iedere vrouw is dus van harte welkom.

Deel en lees hier ervaring over de groepsgesprekken dialoog der (on)deugden.
Of schuif gewoon een keer aan voor een goed gesprek met gelijkgestemden.

Wil je op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en geef daarbij graag ook aan waarin je geïnteresseerd bent in welke plaats. Mocht je ideeën hebben voor een bijeenkomst, over een bepaald onderwerp dan sta ik altijd open voor suggesties.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Een gedachte over “Vrouwen discussiegroep – VIDEOCONTACT op 10 juni 2020

Geef een reactie