Vrouwen discussiegroep – DB: 11 december 2019

Datum/Tijd
Date(s) - 11/12/2019
19:30 - 21:45

Locatie
JEANET MANDERS - On Top of Love

Categorieën


Vrouwen discussiegroep

Dit zijn bijeenkomsten waarin we met een kleine groep de dialoog aangaan over bdsm en fetisjisme en de impact ervan op onszelf en op onze relatie met anderen. Dialoog der (on)deugden begint vaak met een stelling of vraag, die betrekking heeft op een vooraf gekozen onderwerp. Iedereen die dat wil krijgt de mogelijkheid om ervaringen en gedachten daarover te delen. Dit gebeurd in een veilige omgeving. Er zijn weinig onderwerpen die hier níet besproken kunnen worden.

Ik breng mijn expertise als gediplomeerd psychosociaal counselor in met een ruime ervaring en kennis op het gebied van bdsm/fetisj alsook met relatie(vormen).

Onderwerp: Meer over grenzen
Vervolg over het onderwerp grenzen. Welke grenzen zijn belangrijk voor jou en voor anderen? Denk daarbij aan jouw persoonlijke grenzen, die van je partner, die van anderen, tijdens spel, seks, op feestjes en bijeenkomsten… En vervolgens: Grenzen (ver)kennen, aangeven, bewaken en misschien verleggen?

Volgende bijeenkomsten is op 12 februari, 8 april en 10 juni.

Deel en lees hier ervaring over de groepsgesprekken dialoog der (on)deugden.
Of schuif gewoon een keer aan voor een goed gesprek met gelijkgestemden.

Aanmelden verplicht
Voor een prettig verloop van de gesprekken en zodat een ieder die dat wenst aan het woord kan komen, is het aantal beperkt tot max. 10/12 personen. Daardoor is vooraf aanmelden via de website noodzakelijk. Op tijd afmelden maakt het eventueel mogelijk voor een ander om er alsnog bij te kunnen zijn. Zet jezelf dan graag ook bij het FL event op going? Belangrijke afspraken voor tijdens en na de bijeenkomsten en meer interessante discussies vind je in de groep dialoog der (on)deugden.

Dialoog der (on)deugden biedt een veilige omgeving aan alle vrouwen, van alle leeftijden, met of zonder ervaring, ongeacht hun voorkeuren en geaardheid, alleen of in een relatie met een man of vrouw, misschien wel met beiden of met meerderen, voor zowel dominante, onderdanige of switch dus beide posities. Misschien als man geboren, maar nu als vrouw door het leven gaat. Iedere vrouw is dus van harte welkom.
Meer bijeenkomsten voor een specifieke doelgroep?
Het is zo fijn om in een veilige omgeving met gelijkgestemden te praten en (over elkaar) na te denken, ervaringen en tips te delen, een plek waar je gewoon alles kunt vragen en (ook twijfels kunt) uitspreken. Laat me weten waaraan behoefte is, ik denk graag mee over de mogelijkheden en invulling.
Wil je op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en geef daarbij graag ook aan waarin je geïnteresseerd bent in welke plaats. Mocht je ideeën hebben voor een bijeenkomst, over een bepaald onderwerp of op een andere locatie dan sta ik altijd open voor suggesties.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Een gedachte over “Vrouwen discussiegroep – DB: 11 december 2019

Geef een reactie